
VezuMenu - rozvoz jídel



jídlo domů
Již přes deset let Vám dovážíme jídlo domů, do firmy nebo kam potřebujete.
cena menu je 120.- včetně polévky, dovozu a krabiček
speciální menu 140.-
jídelní lístek Vám dáme každý čtvrtek a v pátek si ho od Vás vyzvedneme,
na internetu bude na této adrese.
Dodejte nám svůj email a my Vás zaregistrujeme do aplikace VezuMenu a oběd si objednáte přes telefon či počítač
od 12.4. 2025 do 18.4.2025
————————————————————————
Sobota 12.4.
Hovězí vývar s knedlíčky
1. Vepřová roláda, vařený brambor. 2. Pikantní čínské nudle s kuřecím masem
3.S: Smažené olomoucké tvarůžky, opečený brambor, česnekový dressing
4. Smažený kuřecí řízek, vařený brambor
5. 3 ks kynuté koláče + polévka 120.-
Neděle 13.4.
Krupičková s vejcem
1. Uzená krkovice s bramboráčky, zelí
2. Hovězí maso koprová, omáčka, houskový knedlík
3. Vepřový smažený řízek, vařený brambor
4.S: Kuřecí stripsy na zeleninovým salátu, sýrový dresink, potta chleba
———————————————
Pondělí 14. 4.
Rajská s těstovinou
1. Vepřová kýta na smetaně, těstoviny
2. Kuřecí prso na slanině, šťouchaný brambor
3. Špecle se slaninou a nivou
4.S: Zeleninový salát s trhaným vepřovým masem, pikantním dresinkem a pitta chlebem
5. Gnocchi s brokolicí a sýrovou omáčkou Quatroformagi
Úterý 15.4.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
1. Pečená vepřová krkovice po seĺsku, dušené zelí, bramborový knedlík
2. Špagety s pršutem a zeleninou, gorgonzolová omáčka
3. Teplá šunka od kosti, křenová remuláda, bramborová kaše
4. S: Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, opečený brambor
5. Nudličky naší babičky /kuře, žampiony, šunka, smetana, niva, /dušená rýže
Středa 16.4.
Boršč
1. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík
2. Vepřový stroganoff, dušená rýže
3. Kuřecí prsíčko s dušeným zeleninovým salátem, tmavý rohlík
4.S: Medvědí tlapy /smažený řízek s česnekem/, vařený brambor s cibulkou
5. Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem
Čtvrtek 17.4.
Květáková
1. Stehno z králíka na česneku a slanině, bramborový knedlík, špenát
2. Pivovarské výpečky s feferonkou a křenem, chléb
3. Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, pikantní zelný salát
4.S: Těstovinový salát se zeleninou, strouhaným čedarem a balkánem
5. Alpský knedlík s povidly a vanilkovou omáčkou
Pátek 18.4
Čočková s uzeným masem
1. Hovězí pečeně na houbách, dušená rýže
2. Smažené žampiony, opečený brambor, tatarka
3. Pečený vepřový bok, dva druhý knedlíků, zelí
4.S: Grilovaný hermelín na četstvé zelenině, pečené batáty
5. Maďarský krůtí paprikaš se zeleninou a vepřovým masem, bramboráčky
https://www.vezumenu.cz
——————————————————————————————————————————-